Tag : Petama kali join GA ..woooww

www.tips-fb.com
Salam



Dah lama sangat cikbelog hutang tag dengan MiszAtin ni.hhee. Maap yea. Baiklah, ini adalah giveaway sempena besday cikkopok lekor.



So, the caras-caras untuk join GA ini senang yang amat matt matt ye inchik puan segala. Oh, nak bagitahu, ini petama kali cikbelog join GA. Manalah tau kot betuah kan.haha


The tiga langkahs mudah untuk join GA ini ialah :


*Jadik followers kopok lekor .

So senanglah korang nak makan kopok lekor free setiap hari. Eh, apekah?? jadi followers supaya senang korang hupdate dengan segala info tentang GA ni, okei . Selain itu, memudahkan para peserta untuk beramah mesra dengan cikkopoklekor. Beramah mesra je, jangan lebih2..aahaha



*Mesti copy banner di atas dan letakkan di entry korang.Banner di atas juga perlu di linkkan ke entry ni! kalau rajin promote la ckit k..

Dengan ini, saya merajinkan diri untuk mengajak korang yang beminat dengan GA, silalah join GA ini. :]



*Tag paling koman 2 blogger.

Maka, saya mengetag :

1. ieqa
2. emieysandra

tak sabar nak jumpa korang..hahaahaa ;p


terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

8 comments:

  1. saya datang senyum balik kat sini

    http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/mizi-punya-akal.html

    ReplyDelete
  2. all the best cikbelog ku cayunk :)

    ReplyDelete
  3. Gd luck ya :)

    p/s : meh la join GA Gayah pulak..hihi

    ReplyDelete
  4. trimasss semua :)

    gayah - eheee..insyaAllah :]

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+