Blog Larian : Mari berlari bersama-sama

www.tips-fb.com
Salam semua :)

Pagi ni cikbelog nak join Blog Larian yang ditag oleh cik LadyBird..hee sebenarnya aku yang mintak cik Lady tagkan sebab aku nak join Blog Larian ni. Baiklah, ada beberapa syarat yang perlu dipenuhi untuk join Blog lari-larian ini.


Eh jap2..kalau ada yang tak paham apa itu Blog Larian, ha ni aku nak terangkan siket..Blog Larian merupakan salah satu cara untuk tambah traffic korang. Kiranya ni merupakan salah satu cara untuk kita berblogwalking dengan mudah dan senang. Get it? eceecee..cakap omputeh pulek..



klik imej untuk ke Blog Larian


Saya suka berblogwalking kerana saya suka jalan-jalan,landing-landing kat blog sesiapa sahaja. Tambahan pulak, cikbelog boleh tahu tentang pelbagai maklumat yang ada kat blog rakan-rakan bloggers. Selain itu, dengan blogwalking, cikbelog dapat tambah kenalan tanpa mengira peringkat umur. Blogwalking juga dapat menambahkan ilmu cikbelog tentang tutorial blog. So, bolehlah cikbelog cantikkan blog dunspeakme dengan tutorial yang diajar oleh rakan-rakan bloggers :).



Okei, sekarang cikbelog nak tag 3 orang :

*Padin
*CikMot
*Lagenda Budak Nakal


Sesiapa yang nak tahu lebih lanjut tentang Blog Larian, boleh singgah kat [sini].


Kalau korang nak cikbelog taggkan korang, sila bagitahu kat ruangan komen ya :]

terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

23 comments:

  1. cambest je??
    leh gak nie~~
    lalalalla~~

    ReplyDelete
  2. cikblog, tinggalkan link di sini : http://bacto.blogspot.com/2010/12/andasukasegmen-mari-masuk-senarai.html

    :D.. tQ cik blog pink :D

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum..

    Salam perkenalan dari Bonda, Bonda Follow blog ini ya!

    ReplyDelete
  4. uiksss...nama cikmot ke situ???
    baiklah cikmot buat asaimeng itu sekarang...hehehe

    ReplyDelete
  5. As'salam..

    berjoging dan berlari sekali he3...

    ReplyDelete
  6. femes tul blog larian nih..apa tuh?

    ReplyDelete
  7. @chittysarah jum la berlari2 di blog larian...hehe

    ReplyDelete
  8. @Ummie Bonda wsalam.Salam perkenalan juga bonda..terima kasih ya :)

    ReplyDelete
  9. @Cik Mieyrarif jumlah main sesama..sama2 larik jum.hhee

    ReplyDelete
  10. @miss lolly a.k.a luvfareda hye ciklolly comel :) erk erk..lagu cik lolly kot..hehehe ;p

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+