Cara Mengundi Blog Baru (2010) Pilihan

www.tips-fb.com
Salam :)

Photobucket
DUNSPEAKME TERSENARAI DI KUMPULAN 3 -.-





Shantex tak banner untuk undian? wkakaka..melampaui kepala batas tak banner tu? hahaahaa..


okei..Berbalik kepada tajuk yang menjadi topik perbincangan hangat di antara bloggers baru pada kali ini iaitu tentang BPM - Blog Baru (2010) Pilihan. Aku nak bagitahu tentang cara-cara mengundi Blog Baru (2010) Pilihan. Padahal aku je yang yoo yooo 0oo tentang menda nieh..ceis *dasar muka tak berapa nak malu.. >_<>


Cara Mengundi

* Undian peringkat pertama - semua kumpulan akan dibuka serentak untuk undian peringkat ini. 5 blog bagi setiap kumpulan yang mendapat undian tertinggi akan layak ke undian peringkat kedua..

* Undian peringkat kedua - 50 blog (5 blog dari 10 kumpulan = 50) akan dihimpunkan untuk diundi. pemenang gelaran blog baru (2010) pilihan akan diumumkan dalam bentuk top 5. harap anda setuju..

* update : keputusan undian peringkat kedua akan diumumkan dalam bentuk top 10, sempena tahun 2010..

* Senarai undian nanti akan dikeluarkan dalam bentuk nombor blog anda seperti dalam senarai, bukannya nama blog anda..

* update : gadjet poll akan digunakan, anda hanya undi nombor blog pilihan anda.. tidak perlu tulis nombor blog pilihan di ruangan komen nanti..

Psstt : semasa undian, hanya nombor giliran yang dipaparkan, dan bukannya nama blog. Maka ingat 111 ingatlah DUNSPEAKME. Justeru, vote 111 untuk DUNSPEAKME. hee.. :]




ha..jelas? Clean and clear tak? aku copy dan paste je cara undian tu. Kalau aku hurai ikut kefahaman aku, nanti terbabas plak pemikiran korang.hihii..


Maka, tunggu apa lagi kawan-kawan. Kalau anda tertarik tergoda dan terpikat dengan blog dunspeakme yang waaawaavooomm lagi tebaboommm nie, silalah undi saya ya. eh, minggu depan tau stat undi. Minggu ni sesi beramas mesra supaya u ols semua tahu nak undi yang mana satu blog idaman u ols .




Ingat 111 ingat Dunspeakme :]






saya budak baru belajar
bukan juga blogger hebat

eh..itu bukan pantun 2 kerat okei..miahaha
terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

38 comments:

  1. lawa :)
    satu kumpulan:)
    ajar buat header ?
    boleh ?

    ReplyDelete
  2. gud luck dear..lawa giler la banner tuk undian tu..pndk kate blog ni mmg lawa lah..rase nk geget..hawhaw

    ReplyDelete
  3. ala weh xperlu malu pun ;D
    its proffesional bila buat kerja bersungguh2~

    btw dh boleh start undi ker?

    ReplyDelete
  4. cantik nombor tu wakakaaa
    nak beramas mesra macam mana ni cikbelog miahahaa

    ReplyDelete
  5. nombor bertuah tu...good luck..harap2 kali ni takde penipuan untuk jadi juara macam vote yg lepas

    ReplyDelete
  6. undi anda adalah rahsia..rahsia anda adalah undi anda...

    ReplyDelete
  7. wah lucky number tu 111.. good luck.. comel pulak tgk banner tu.. :)

    ReplyDelete
  8. @Fakhrur Razi berkata Raji,minggu depan baru leh stat undi.Jangan lupa undi blog kesayangan anda..ekekeke

    ReplyDelete
  9. rasa cam nak mengundi lah pas ni...hehehe

    ReplyDelete
  10. aku 99 so dalam satu group.. lets the voting begin..haha

    ReplyDelete
  11. ehemm...rase cm nk ngundi laa...
    heeee gud luck cikbelog!!

    ReplyDelete
  12. @Ριтʏ Ιи тнɛ нσʋƨɛ wah sama group la kiter..hehe er header yg atas tu ke?kalau header blog ni, orang lain yang watkan..hhee cikbelog reti wat yang biasa2 sajork.

    ReplyDelete
  13. @d_LA owhh jangan geget, nanti rongak gigi..ehehe

    ReplyDelete
  14. @padin aha agak2 betuah ke tak nombor tu padin? hahaha beramas mesra macam kita lahh..wakakakaa ;p

    ReplyDelete
  15. @E.d.Y eh ada penipuan eh?okei..tengs edy :]

    ReplyDelete
  16. @Ain Zulaikha heehee jangan lupa vote ya ain..ekeke

    ReplyDelete
  17. @IeQa aWr ko memang wajib undi aku, okei.haha

    ReplyDelete
  18. hahaha bertuah agaknye nombor tu, keh3

    ReplyDelete
  19. wow cun la no cikbelog...no 111..nati cik tom vote cikbelog...cik tom punya no 305 group 8..xberapa cun..hehe..

    cik tom rs nickname cikbelog dah unik..xde sape lg pakai kan ;)

    ReplyDelete
  20. fuh.. dah siap header.. mantap2..

    ReplyDelete
  21. @Cik Tom hehe cikbelog pun vote ciktom..hehe gud luck ya..ehee okei..akanku kekalkan nama cikbelog..ehehe

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+