Blog Pilihan Malaysia 2010 : Blog Baru 2010 Pilihan

www.tips-fb.com
Salam :)


Hey2 semua..aha malam ni cikbelog nak join Blog Pilihan Malaysia 2010 : Blog Baru 2010. Korang tahukan apa itu Blog Pilihan Malaysia 2010? disebabkan tak de yang nak mencalon, maka cikbelog calonkan blog sendiri untuk kategori Blog Baru 2010..buleh gitu?haha




oppss oppss..bukan cikbelog gilos glamour tau tapi sesaja je nak join, tambah kenalan di samping mempromote blog. Bak kata idola cikbelog, kita kena bijak grab peluang untuk mempromote blog kita nieh. So, cikbelog grabbb la pelaung eh peluang nieh. :)


Jadi, kalau nak join silalah klik sini ya atau klik gambar di bawah ini. okei sayang-sayang sekalian?hee



Baiklah, blog saya ni eh tetiba saya plakkan..haha..blog dunspeakme.blogspot.com ditubuhkan pada 2 Mei 2010. Kalau korang nak tengok entri pertama aku, bolehla korang klik sini ya..ha sini..sinii...muehehe [klik]




Korang, jum join ya..Sama-sama meriahkan dunia blog secara sihat, suci lagi murni :]


terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

40 comments:

  1. wah...blh ek cmtue..chaiyok!hihi

    ReplyDelete
  2. wahhh..gudluck2..hehe..macam2 kontest da skang ni

    ReplyDelete
  3. ha ha..... selamat tercalon, mencalon dan dicalon!!!!!

    ReplyDelete
  4. terbaek lah! anyway..

    ada contest best gila kat page gua...
    mai la..

    aku nk masuk tv-series!!!

    http://magribmenjelma.blogspot.com/2010/12/contest-aku-nak-masuk-tv-series.html

    ReplyDelete
  5. wah menarik..tgk ramai gak join ms bw td..cik tom pun teringin nak join..hihi :)

    ReplyDelete
  6. kita pun join jgk..tersenarai atau tidak tkpe lah.

    ReplyDelete
  7. aku bukan bloger tegar cam ko yunk.. malas nk join.. gd luck ya :) hak3

    ReplyDelete
  8. @kmvsblogger betul tu.Yang penting kita join ya :) sama-sama meriahkan dunia blog :)

    ReplyDelete
  9. @Gayahspears hehe tengs gayah. bukan blogger tegar pun boleh join gak sayang.hehe

    ReplyDelete
  10. @shada wentz trimass shada :) doakan cikbelog tercalon ya ..hee

    ReplyDelete
  11. hye... ziarah;)
    menarik blog awak ni, semoga berjaya ye. . .

    ReplyDelete
  12. salam ziarah, miela pon tersenarai dalam group yang sama.:). ape2 pon miela nak ucap tahniah dan selamat maju jaya pada kamu :)

    ReplyDelete
  13. hai sis!,,,
    kita tercalon sama-sama dalam pilihan ke-3 lah...

    good luck ya tok awak!...
    selamat memancing undi..hehe...

    ReplyDelete
  14. all the best :) nnt awk tgglkan jejak kt sn http://elyanas.blogspot.com/ .. i follow u back :)

    ReplyDelete
  15. terbaeklah idola tu. haha

    good luck~

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+