Kontest Blog Terkemas -__-

www.tips-fb.com
Salam u ols :]



klik imej atau klik [SINI] untuk join



haa..mari dekat mari dekat..miahaha cikbelog dengan suka hatinya nak join kontes yang dianjurkan oleh si cantek manis Hannafauzann.

wat? u ols nak join jugak ? sila..sila..silalah tengok syarat-syarat ni sebelom korang join. Sangat mudah yea u ols. sangat-sangat. Maka, rugilah kamu yang tak join kontest nieh..miahaha


sayarat-sayarat Kontest Blog Terkemas

1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D

2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .

3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .

4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .

5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.

6. tag 3orang blogger ok :)

7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha

8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 500 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)


Hamix ko,aku copy paste terus syarat-syarat tu dari blog Hana..haha

so, skang nak tag 3 orang blogger yang betuah betuah dan betuah. Aku pun tak taw nape aku ulang banyak kali pekataan betuah tu. =.="


hahaa..sila join yea. Kalau korang dah join, abaikan tag aku nieh.hihii. Kalau korang yang lain-lain nak join jugak, silalah. Jangan malu2, jangan segan-segan ya :D


Tarik Tutup : 1 Februari 2011



Tak pastilah blog aku ni kemas ke tak. Agak-agak korang, blog aku ni kemas tak? jawab soklan aku nih yea sayang-sayang..haha

terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

42 comments:

  1. alamak terharu btol ak
    hahahah
    tapi blog ak berselerak owh o.O"
    nnti kalau ak rajin ak join
    huahua

    ReplyDelete
  2. blog kamu sangat kemas, sangat jeles...gud luck!

    ReplyDelete
  3. good luck.. ang ni rajin betol masuk contest ye.hehe

    ReplyDelete
  4. good luck cik belog...blog ni mmg kemas+cantik!

    ReplyDelete
  5. tq join and goodluck yeah !


    xoxo hanna & fie

    ReplyDelete
  6. wow~~~
    menarik!

    tapi cam malas nak join....
    anyway goodluck!

    lalalla~~

    ReplyDelete
  7. wahhhh cambest jhe contest
    anyway gud luck ya

    ReplyDelete
  8. gud luck tau.. ur blog mmg cantek.. ^__^

    ReplyDelete
  9. malu aku nk masuk blog terkemas nih..

    ReplyDelete
  10. gud luck cik belog :) da 3 orang tag sy join kontest ni.. hehe

    ReplyDelete
  11. goodluck ya! yg masuk contest ney, semua blognya comel-comel :)

    ReplyDelete
  12. ramai nye join contest nie.. gudluck la ! sy malas join sebab nak kasi org len menang... parasan !

    ReplyDelete
  13. @rossoneri oww kembang idung dah..miahaha mekacih..idok le kemas mane pown.hee

    ReplyDelete
  14. @Tapak Kaki mekacih..haha ntoh le nape tetiba rajin nak join kontes ..hekhekk

    ReplyDelete
  15. @Cik Tom ehee mekacih ciktom..jom la join gak :)

    ReplyDelete
  16. @hannafauzann owh hanna, saya join dengan harapan saya leh menang.wakaka

    ReplyDelete
  17. @Sophia Rani tengkiu sophia :) jom join kontes :D

    ReplyDelete
  18. @E.d.Y mekasih edy :) ramai yang join..tak taw la menang ke tak.haha

    ReplyDelete
  19. @enyheartsdiamond heehe jom la join gak. ramai yang join.cikbelog cuba nasib je.hehe

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+