Cikbelog jawab tag secara berjemaah

www.tips-fb.com
Salam u ols :)

hey3..petama petama sekalinya, saya iaitu cikbelog binti blogspot nak mintak maaf sangat-sangat kat kekawan yang bagi tag sebab cikbelog lambat jawab tag korang Harap-harap korang tak sumpah seranah cikbelog menjadi sumpah-sumpah lah ya..hehe..




okei lah..sekarang cikbelog nak jawab tag dari ieqastory iaitu pemilik kepada blog http://fluvfluv.blogspot.com.




aku sedih nieh..tak leh pi date tau! sewdihh..woowowoo :(


Baiklah tuan-tuan, atok nenek sekalian. Soalan tagnya berbunyi begini..korang dengar tak bunyinya? haha kalau tak dengar maknanya taik telinga korang banyak sangat..

Mak aihh kena jawab guna title lagu english ke..hadoi aku dah la peminat tegar Sonu Niggam dan Lata Mageshkar..camno nieh? tibai je la ek..


You are required to answer each questions below using the title song,

no matter how silly it sounds.

When you're done, tag 20 people in this note

and make sure to tag the person who send you this :)



1. If someone says, " is this okay? " you say...

Say ok (Vanessa Hudgens)

2. How you describe yourself ?

Beautiful Girl (Sean Kingston) ^_^

3. What do you like in guy/girl ?

Forever in Love (A1)

4. How do you feel today ?

From the Bottom of My Broken Heart (Britney Spears)

5. What is your life's purpose ?

Sailing (Christopher Cross / 'N Sync)

6. What is your motto ?

Big Girls Don't Cry (Fergie)

7. What do your friends think of you ?

I Need You (Taylor Swift)

8. What do you think of your parents ?

Irreplaceable (Beyonce)

9. What do you think about very often ?


Every Part Of Me (Hannah Montana)


10. What is 2 + 2 ?

Ignorance (Paramore)

11. What do you think of your best friend(s) ?

Anytime you need a friend (Mariah Carey)

12. What do you think about the person you like ?

Today was a fairy tale (Taylor Swift)

13. What is your life story ?

All I need is a miracle (Mike & the Mechanics)

14. What do you want to be when you grow up ?

Happy Ending (Avril Lavigne)

15. What do you think of when you see the person you like ?

Perfect Two (Auburn)

16. What will you dance to at your wedding ?

And Then We Kiss (Britney Spears)

17. What will the play at your funeral ?

I'll Never Stop Loving You (Britney Spears)

18. What is your biggest fear ?

Flirt (Pussy Cat Dolls)

19. What is your biggest secret ?

If you only knew (Maroon five)

20. What will you post this as ?

It's My Life (Bon JoVi)




Nak tag sape ekk..sape ekk..ramai gak 20 orang nieh.. okei2..get redy peeps ;)





okei, itu sajork yang mampu aku tag. Kalau sape-sape nak jawab tag ni..ha sila-sila..jangan malu2 jangan segan-segan...jawablah dengan senang hati dan gembira..okei sayang-sayang sekalian...ececeee..sayang-sayang gituee :)






Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts or goals about you. In the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you, it's because I want to know you more.





Nak mintak maaf kat Al gak sebab lambat jawab tag..maaf yea :)

tak cukup 25 pun aku senarai sebab "if you know me, then you will love me"..hahahaha (ekceli aku tak tau nak cakap pe tentang diri aku, tu yang tak cukup 25..hadoi..sory ekk ^-^ )
terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

10 comments:

  1. ala saya tak dengar sangat lagu english ni! cmne nk jawab. hehe :D

    ReplyDelete
  2. haha
    xksh lah xckup 25 pon
    asalkm buat..hehe

    thanks ya.

    ReplyDelete
  3. @si suraya jawab la guna lagu tamil ke india ke melayu ke cina ke ke ke..hehe

    ReplyDelete
  4. cik belog..

    da siap da..

    http://magribmenjelma.blogspot.com/2010/12/gua-kena-tag-la-pulak.html

    hehehehehehehehehehe

    ReplyDelete
  5. cikbelOg :: sy da jwb..wink.wink. ^^

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+