rezeki dari nuffnang

www.tips-fb.com

salam u ols ;)



ihikk ini entry pendek sebelom gi class pagi nieh..hehe..i ols nak share berita gumbira dengan u ols semua ya! tadi kan, masa ngah jejalan dari blog ke blog sambil klik2 LG klik2 High 5..i ols tetiba terdetik rasa hati, nak cek akaun nuffnang..yelah kan..dah lama tak jenguk..entah berapa sen dah lam akaun tuh..



then, u ols semua nak tau tak..i ols rasa bersyukur sangat sebab i ols dah mengumpul RM50.39sen..heee~ dah bleh cash out tapi sabar dulu yea tuan tuan dan puan puan..saya tak berkesempatan lagi nak cash out memandangkan saya berada nun jauh di sini..hehe..



btw, dah pukul 7.31 am dah nie..clas dah memanggil dah pun..i ols nak ucapkan tenkiu sangat2 kat u ols semua yang banyak berjasa dalam kerja2 mengklik nuffnang nieh..eh, nie earning yang pertama sebenarnya..sebab tu la gumbiraa...hehehe..i ols stat berblog 2Mei2010 dan skang dah 7 Julai 2010..kepada kawan kawan semuaaa..marilah kita menambah pendapatan dengan klik mengklik sesama kitaa..jangan malas2 yea sebab rezeki takkan datang bergolek macam buah nangka tanpa sebarang usaha..selamat berblog semuaaa dan semoga anda semua murah rezeki dan sentiasa dirahmatiNya ..aminn ;)








terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

10 comments:

  1. boleh cashout ker 5 hengget 2?? bagi aku rm50 kot..huhu

    ReplyDelete
  2. kalau nak wet banyak dalam akaun nuff,,pastikan traficc kamu lebih dari 100 setiap hari...huhu...waktu paling sesuai buat blogwalking adelah dari pukul 4 - 8 malam..waktu tu...ramai blogger yang akan membuat aktiviti blogwalking...so...semoga tarficc kamu akan terus kekal 100 pengujung unik setiap hari...! good luck... hhehe

    ReplyDelete
  3. sy pown br 5hengget jerk..hihi~~

    ReplyDelete
  4. akaun sy bru 3 ringgt je..usia log saya hampir sama dengan usia blog cik aida,,but itk ok..as long i'm hppy jadi blogger..bleh buat apa2 jer kat blog i..pasl erning tu i tak i kisah sgt...kat blog kan bnyak kontest i juz join jer..mane ade rezeki..hehehe..apa oun gud luck ok..=)

    ReplyDelete
  5. Hi, Visiting here..Very nice..luv ur blog...Very special for u.. Don’t Miss it!

    ReplyDelete
  6. wakakakaaaa..cilap ar korang..i ols tersilap..bukan rm5.39 tapi rm50.39..haha maluunyee..tertinggal plak angka 0 kat belakang no 5 tuh..adess..sory3 atas kecilapan tersebut ;)

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+