hadiah contest cikbelog

www.tips-fb.com
hey3 u ols..

cikbelog nak umumkan hadiah yang bakal dimenangi oleh peserta contest pertama cikbelog [klik]




BannerFans.com





hadiah tempat pertama :

top up bernilai RM 20


hadiah tempat kedua :


top up bernilai RM 10


korang tak pakai prepaid ?

takpee..jangan risau..cikbelog akan bagi adiah lain yang spesel gak untuk korang..cuma adiah tu tak leh nak umum skang..korang jangan risau ek..adiah bes dijanjikan utx korang..heeehe ;)




menarik tak ? hehe menarikkan..jadi apa lagikk,kalau korang nak top up free, jom join contest cikbelog...yang tak pakai prepaid pon leh join gakk..senang jerk! tarikh tutup plak 18 Julai 2010.. jom join ramai2 ;)



MyEm0.Com
terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

4 comments:

  1. alaaa...kalau pakai line camna yaa

    ReplyDelete
  2. baru ja ckp nk join.. hehe

    ReplyDelete
  3. kalau pakai line tak pe..cikbelog bg adiah lain.spesel jugak...dun worry ;)

    ReplyDelete
  4. pemenang dah umum ke belum.....??? he he.... walau tak sempat join tapi tgedik2 nak amik tau gak.....

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+