layout baru cikbelog..korang suka ?

www.tips-fb.com

salam u ols =)



apa khabar semua? sihat tak ? cikbelog tak berapa sihat sekarang ni..tak sehat setelah menghabiskan duit elaun dengan sepuas hati tanpa berfikir panjang..hehe..biasalah kan..perempuan memang suka ikut kehendak hati tanpa berfikir panjang..siapa setuju? sila angkat mata..hehee tapi, tak semua perempuan macam tu..tapi..cikbelog memang macam tu..hikhikk




baiklah..bagi kamu dan kamu yang biasa jenguk cikbelog, tentu kamu ada perasan yang blog cikbelog dah berwajah baru kan ? hehee..dah lama cikbelog berkira-kira nak tukar layout baru tapi hari ini baru lah hajat dan hasrat hati ni tercapai..akhirnyaa!





tadaaa!!

Comel tak layout baru saya ? hee




kalau diamati betul2..cikbelog dah tukar shoutmix chat kepada ajax shoutbox..ok tak ? cikbelog rasa, agak, pikir, ajax shoutbox ni lebih ringan..apa pendapat korang ? cikbelog belajar buat ajax shoutbox ni kat blog kekanda mijie..hehe..trimass sangat2 kat mijie sebab sudi buat tutorial ni..kalau anda semua teringin nak buat ajax shoutbox, korang boleh ringankan jari untuk ke blog mijie yang bes lagi menarik..betol ni..tak tipu pun!





cikbelog dapat banyak ilmu hari ni setelah menghabiskan masa berjam-jam depan lappy untuk menggodek segala benda..sangat penat tapi puas hati sebab cikbelog dah tahu cara nak masukkan segala award cikbelog dalam scroll box..hehe..sila jangan gelakkan saya ya..memang saya tak tahu pun sebelom ni..hehee..untuk entry seterusnya cikbelog akan cuba buat tutorial untuk scroll box tu ya.. =)





eh, apa pendapat korang tentang layout baru cikbelog ? korang suka tak ? hehe..pening kepala cikbelog pilih layout ni. Teringin jugak nak buat layout sendiri tapi tak reti laaa..malas nak main dengan code2 bagaii..walau bagaimanapun, cikbelog nak jugak try buat layout sendiri suatu hari nanti..cehh..impian dan azam menggunung tuhh..hehe





ok lah u ols, cikbelog nak beristeri rehat seketika..penat la ngadap lappy ni..tengah malam jap gi cikbelog nak join sesi nuffwalk..sape nak join sila angkat ketiakk ..hehee..dah lama tak mengikuti aktiviti nuffwalk..korang nantikan cikbelog terjah blog korang untuk klik2 nuffnang yeaa..weeeee~ okeis..papaiii =)



eh..lupa nak bagitahu..saya juga dah tahu cara nak print screen..ekekee...baru belajar tadikk...nanti cikbelog share ilmu ni dengan kamu semua ya..hehee...well, cikbelog memang tahu dah ramai yang tahu macam mana nak buat print screen..tapi cikbelog nak share info ni jugakk..lallaaaa~ trimas kepada inchik baik yang mengajar saya sebentar tadi..beliau tak de blog..hikhikk








psssttt : blogwalking tengah2 malam memang fun!






terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

33 comments:

  1. sugar2 - amix kat hotlayouts2u.com..hehe

    helmi - trimasss ;)

    ReplyDelete
  2. salam
    hee i like!!
    ekekekee

    ReplyDelete
  3. suka2.... cantek2.... tapi tang scroll tu (award) kecik sangat. kena scroll atas bawah dan kiri kanan.... tak best!!!

    ReplyDelete
  4. tq semuaaa...hehee..

    btw, sofia,nanti cikbelog edit ya..trimass =)

    ReplyDelete
  5. cantik...seriously...~ cute...

    ReplyDelete
  6. huaaaaaaaaaaaaaaa...cik beloggggggggggggggggg.....comei sgt2..jeles qiqi tau..nk gkkkkkkk

    ReplyDelete
  7. hehe..cikqiqi..trimas..cikqiqi try jelajah kat hotlayouts2u.com..kat citu okei jugak =)

    ReplyDelete
  8. suka tema alam flora dan fauna nih..
    sejuk mata memandang.. tp load bckgnd slow sket bg internet yg dah limit (sop la tu).. huhuhu..saiz dia besar sket kot

    ReplyDelete
  9. bg sye..boleylh..lain dari yg lain..
    wawawa..

    cikbelog..pesal award sye xde erk..
    rsenye da kasi 2 kali..hmm..nvrmind..

    ReplyDelete
  10. firdaus - eh,cikbelog dah amix award pertama..mungkin cikbelog tertinggal nak taruk lam scroll box tu..maaf ya..award kedua belum amix lagi..dalam proses ..apa2 pun..terima kasih ya =)

    ReplyDelete
  11. firdaus - inchik firdaus cayunk, cikbelog dah amix award petama kamu. sila tengok cini ya http://dunspeakme.blogspot.com/2010/07/award-dari-inchik-firdaus.html dan award tu pun ada dalam scroll box award..award kedua akan menyusul tak lama lagi yea sayunk =)

    ReplyDelete
  12. hohoho~ ada ladybird.. cam blog macy gak ni. hihi..

    lawa.. putih suci.. =P

    ReplyDelete
  13. cantik!!!!
    suke la....sy pon ske nk cari layout yg lawa-lawa....

    ReplyDelete
  14. Salam.

    template baru cik belog mmg hensemkacakbergaya diminati ramai.

    yeah.

    yup, teringin gak nk buat template sendiri. tapi takut tak stable lak. huhuh

    ReplyDelete
  15. comelny blog cikbelog.. ^_^

    jum baca entry terbaru bARdbOO:
    Cara mendapatkan buffered earning Nuffnang

    ReplyDelete
  16. wooo xreply komen aku ye? ekekee..

    xpe2 aku komen lg ekekee..

    layout ko dulu pon best gak, ni yang baru pon aku suka juga, semestinya yang baru mesti lagi power dari yang lama kan, baguih2

    ReplyDelete
  17. cantik..rasa cam nak tangkap aje lady2bird tu :)

    ReplyDelete
  18. padin - hahaha..dah reply ni..tenkiu banyak2 ehh..hahaa berat tak nak load?

    ReplyDelete
  19. nasha- tenkiu :)

    affan - tu la pasal..cikbelog blur2 ayam kalau bab coding2..hehe

    sop - cikbelog kdg2 pun lambat gak nak load page ni..xtw nak kecikkan cne..hehe

    trimass semuaaa :D

    ReplyDelete
  20. cantik²..sesuai la dengan pemilik blog ni..hehe

    ReplyDelete
  21. emm ok je, 38 saat full blog akses ekeee..

    ReplyDelete
  22. cuz - hehe tenkiu

    padin - hoh 38 saat ok sgt dah tu..hehehe

    ReplyDelete
  23. smart2~
    taw dop blog yg ad tutorial nk alihkan chatbox nih xD

    ReplyDelete
  24. fakhrur - try tengok cini http://kozumiro.blogspot.com .. banyok tutorial citu..tak pun, try tanya blogger ni http://wanhazel.blogspot.com/ heee

    ReplyDelete
  25. saya x suka :P
    heheheh
    okey what :)
    sesuai ngan gurl :P

    New Entry Prof-Hariz
    Cinta Terakhir Aiman

    ReplyDelete
  26. saya suka..
    comellah.. lady bird.. :)

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+