buffered earnings kedua

www.tips-fb.com

salam u ols ;)



apa khabar semua ? sihat2 saja ? ada yang tak sihat ? hati2 yea..sekarang ni musim demam denggi..kat hostel cikbelog ni pun dah ada yang kena.



eh, u ols pegi mana wekend nie? cikbelog dan kekawan kuar overnite hari jumaat hari tu..hehe..seronokk sgt ! yeay ! siap pegi jonker walk lagi..tak penah2 sampai ke sana walaupun dah tiga tahun kat bumi melaka nieh..hari sabtu plak gi seremban..yang x leh blah pegi jusco kat seremban 2 je pon..! heee..macam la kat Melaka ni tak de jusco kan? btw, kadang2 buat kerja gila camni bes jugakkan ? ekeeekee..







bila kat jonker walk, rasa macam dah kembali pada zaman 70an je..ngee~




okei, kembali kepada tajuk sebenar entry nie..ehem..ekceli..cikbelog dapat buffered earnings kedua dari mr. Nuffy ! yeay ! tenkiu inchik Nuffnang kerana masih lagi sayangkan cikbelog.. hikhikk..



iklan yang sedang running kat blog saya ialah AXE Deodrant LB ! wahh..Alhamdulillah..jadi, u ols sekalian, rajin2kan jari u ols untuk klik iklan tersebut yea..hee..patut la semalam cikbelog try refresh 3,4 kali, iklan tu masih lagi melekat kat blog cikbelog..



tapi kan, pagi ni, bila cikbelog bka je blog ni, iklan tu tak de..haishh..konpius den..sedangkan iklan tu ngah running..belom jadi metered earnings..korang penah jadi camni tak ?



tak pe la..dah dapat buffered pun dah syukur dah..tapi, kalau korang ternampak AXE, korang jangan lupa klik2 yea..trimass..sayang u ols sekalian.. :)







pssttt : esok cikbelog akan bersihkan kawasan Masjid Al-Azim untuk program Bina Insan Guru..ade sape2 nak join ?? hehee






terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

19 comments:

  1. kaya raya la lepas ni dapat cek dari nuffnang...huhu

    ReplyDelete
  2. rindu kt jonker lah..tp sesak sgt..

    ReplyDelete
  3. lama xgi jonker tgok cina2 yg dah berumur karok
    hehehe

    pasal buffered tu
    mengikut pengalaman aku lah
    kadang2 kita dah dapat lama dah tahu buffered earning tu
    tapi dia baru tunjuk dkt nuffnang dalam 2-3 hari sebelum tamat

    sebagai contoh,aku tau blog ku dapat buffered hari nih...
    tiba2 lusa dah tamat..
    bila tgok balik buffered sebenarnya dah bermula 2 minggu lepas

    kira macam tu lah...

    P/s : Review Film : The Sorcerer's Apprentice Cool Giler Beb!

    ReplyDelete
  4. tahniah cikbelog..hehe..blh beli baru raya lebih..hehe

    ReplyDelete
  5. hans - oh camtu rupanya..patut la iklan tu tetiba jadik cam cipsmore..heee

    ReplyDelete
  6. tahniah. hehe. saya tak berapa reti sangat psl BE n ME nuffnang ni...huhu

    ReplyDelete
  7. ain - hehe trimass..kalau ain nak lebih faham ttg BE ni, ain leh la terjah blog blogger otai yea..pastinya bukan blog saya..hikhikk sbb saya pon x brape nak paham tentang BE ..keh3

    ReplyDelete
  8. nk g gak melaka..pendek kata sy mmg nk jln satu malaysia ni la.haishhh..
    hihihihi

    p/s: kalau sy ad ngn awk..sy da teman awk g masjid sok.. ;)

    ReplyDelete
  9. masjid al azim..dkt nyer dgn umahhh...nak dtg tp ada kelasss :(

    ReplyDelete
  10. nak join area mana tuh?
    penang ada x :P


    New Entry Prof-Hariz
    Gangguan Seksual Lelaki

    ReplyDelete
  11. syaza - nanti cikbelog and the gang nak gi makan tengah hari kat umah syaza lah..hehehe

    ReplyDelete
  12. sugar2 - kalau datang melaka bgtau cikbelog ya..! kita gi jejalan..hehee

    hariz - kat penang tak de la..sila datang melaka.hikhikk

    ReplyDelete
  13. bagusnye cikbelog
    tu pasal murah rezeki

    first BE aku baru je tamat

    Latest entry grafik novel gua ~ Aku Pilih Neraka!

    ReplyDelete
  14. wah.. BIG kat masjid ek?? gotong royong la ea??

    nie BIG yg ke bpa??


    btw.. tahniah dpt BE.. ^__^

    ReplyDelete
  15. aien - big untuk sem 4 tahun 2..hehee..nanti pas raya B.I.G jadi anak angkat pulak..neves sgt !! hoishh~

    ReplyDelete
  16. kenape aku tak dapat... grrrr....

    ReplyDelete
  17. hamzah - sabar2..nanti akan dapat juga..rajin2 la blogwalking yea..heee

    ReplyDelete
  18. bestnyer!
    syaira tak pernah dpt BE lgi
    T______________T

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+