ukiran tembikai yang unik

www.tips-fb.com

salam u ols ;)



Cikbelog baru je selesai chat ngan kawan cikbelog..dia tu memang suka tengok gambar pelik-pelik sebab beliau sangat pelik..hikhikk..


tapi dalam banyak2 gambar yang beliau kongsi, cikbelog sangat tertarik dengan ukiran tembikai..sungguh ! unik sangat! nak tengok ? mari dekat..mari dekat..tengok bersama saya ya..hehe









sesuai dihidangkan di majlis perkahwinan para atlet lumba lari..






untuk atlet lontar cakera



muka sape nie ya??




sesuai untuk kaki pancing



teka gambar apa nieh?



shrek yang kacak! ;)






















see! kreatifkan ukiran nie? kalau bagi kat cikbelog, sebulan pun belum tentu jadi ukiran macam ni..hehe..saya hanya tahu makan sajorkk!







pssttt : ada banyak lagi gambar pelik yang beliau kongsikan bersama cikbelog..nanti cikbelog tunjukkan di entry yang lain pulak ya! ;)





dah sebulan cikbelog try login kat gengblogger..
tapi tak dapat..
kenapa ya?
korang ada masalah yang sama macam cikbelog tak ?
adakah saya sudah di'ban' ? ohhh tidakkKKkk!!








terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

12 comments:

  1. wah..cantik ler..nak satu! ..ahha

    ReplyDelete
  2. nak buat xmampu...hehehe~~ :)

    ReplyDelete
  3. sedapnye..

    nak makan boleh?? hehehe

    ReplyDelete
  4. sempoinya.. semua ukiran cantek cuma yg 1st tu nmpk cam photoshop ja kan..

    nape ngan gb? slalu nk masuk web tu akan loop kat page loginnew.php ke?

    ReplyDelete
  5. kreatif gila..kalau nak ukir camni kene masuk dlm perut dlu kot..hehe

    ReplyDelete
  6. tupai - ha ah..slu jadi camtu.nape ye?

    ReplyDelete
  7. cantiknya ukiran diaaaaaaaaaa~~~ :DDDD

    ReplyDelete
  8. @dunspeak,
    aku masuk dr link ni:
    http://www.gengblogger.com/rumah.php

    pastu kalu page tu transfer p loginnew tu, tekan button stop (pangkah) kat atas then button back, p ke rumah.php

    slalu aku ping camtu lah.. hoho.. hope this helps.

    Latest Post : ~CARA UNTUK TRAFIK MENDADAK NAIK!

    ReplyDelete
  9. tupai : saya cuba ..
    trimass ya =D

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+