nota cinta Nestle Coffee-Mate..jum bercinta ♥

www.tips-fb.com
yuhuu u OL!!





anda semua penah tengok tak cite nota cinta Nestle Coffee-Mate tuh?? penah x? penah takkk???






tak penah tengok eh?ok meh cikbelog nk cite cket..hehe..masa cikbelog ngah jalan2 kat belog sorang minah nie, cikbelog tertengok la iklan nuffnang tentang Nestle Coffee-Mate..lalu,ngan semangat berkobar2 cikbelog klik la iklan tu..nak skodeng2 la kononnye..






lorrh..contest tulis nota cinta rupanyaaa..teringin nak masuk tapi tak reti nk tulis nota cinta..adess! nota cinta pon tak reti nak tulis..maklom la..selalu ucap jerk...tak pernah tulis..hekhekk





motif sebenarnye nak gtaw yang cite 'Nota Cinta' tuh bestt..sweet dan romantik dan sangat menarik dan saya rasa nak kawen cepat2..! hohoo!



contest Nescafe Coffee-Mate nie berdasarkan cite Nota Cinta nie la..maknanya kalau korang nak join contest korang kena la tengok cite nie dulu then jawab serba sedikit soalan multiple choice pastu korang tulis nota cinta..cmtu lah..nak tau lebih lanjut untuk contest klik cini .


dan cikbelog suka sangat ngan watak hero dan heroin citer nie..ouww~! sangat lomantikk..jum layan episod 1 nota cinta..next epsode kena tunggu 6jun lah yea =)


video





MyEm0.Com
terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

4 comments:

  1. terase cam nk kwen cpt2 gak..huhu~

    ReplyDelete
  2. tak penah tau pun kewujudan cite ne...
    nak follow r 6 jun nnt..sweet...
    hehehhehe...

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+