tarik bibir biar sampai ke telinga

www.tips-fb.com
olaa u oL...!

cikbelog nak tunjuk video game show jepun yang agak lucu dan bes dan memang xde lam mana2 game show di malaysia..hekhek..memandai jerk..jum tengokk!




video






eh, hari ni besday kawan cikbelog..epi besday girl!! dan epi besday juga untuk semua yang sambut besday hari nie..







nah..kek untuk besday gul/boy..amix sorang 1 jerkk.. (*_*)





aishh...tergoda lakk ngan kek nie..besnye!



cikbelog nak share ngan korang tentang senyum..pecaya atau tak senyuman boleh mencantikkan dan menghansemkan wajah korang..eh x caye?? cikbelog buleh buktikan yea..sila tengok gambar kembar cikbelog nie..








aucakk!



terbuktikan..! senyuman beliau mencantikkan lagi wajah beliau..kan kan..



walaupun anda agak stress dek kerana bini x bagi tido lam bilik malam tadi..stress sebab bos marah korang cz x pakai deodorant..stress sebab awek yang korang minat boo layan jerk kat korang..stress sebab pakwe korang x suka korang pakai eyeshadow murah..korang tetap perlu dan mesti senyum k!



nak tengok jenis2 senyum??



senyuman manja


senyum tunjuk gigi


senyum angkat hidung

meh nak share 1 lagik video lucu dan cikbelog harap korang leh tersenyem,tergelak ngan video nieh..layannn *___*

video






pssst : sape2 nak exchange link isi box kat atas tuh eh (bawah header)..pas exam akan ku listkan link korang!trimass (*.*)




MyEm0.Com


terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

2 comments:

  1. haishh..nape ellis x leh tglkan jejak kat shoutbox..neh...ni yg geram neh..

    ReplyDelete
  2. errr..bukan blog awk yg poblem..blog ellis yg poblem..

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+