kembalikan hagemaru kesayangan saya

www.tips-fb.com
salam.. =)

ini bukan entry jiwang..
tapi ini entry untuk luahkan perasaan..






saya rindukan "hagemaru" saya..










saya tak boleh buat entry jiwang-jiwang
sebab..
mumy saya baca blog ini..
saya tahu..
hagemaru saya tak baca blog saya
sebab
dia kan katon..
dia mana tau tentang dunia cyber ni..


♥♥♥♥



hagemaru..
saya rindu awak..
walaupun saya tahu
awak tak rindu saya
walaupun saya tahu
awak makin sibuk dengan urusan harian awak
walaupun saya tahu
saya dah tak dapat perhatian dari awak lagi
walaupun saya tahu
kita sangat jauh..
tapi itu tak bermakna
awak lupakan saya...
kan ?




sebab..
awak dan saya tahu
Allah lebih mengetahui dari kita
dan kita yakin..
Dia Maha mendengar dan Maha melihat setiap tingkah kita..




♥♥♥

erk..sila jangan muntah
saya tak jiwangkan ? ;p







walaupon nampak cam sengal-sengal
tapi saya suka dia
sebab..
"hagemaru" kesayangan saya sentiasa gembirakan saya..




















jodoh perlu dicari atau beserah saja ?












awak..saya suka awak..
awak lebih kacak dari hagemaru
tapi awak ceriakan saya
sama cam hagemaru ceriakan saya..heehe..
opss...saya tak jiwang kan ?











terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

18 comments:

  1. hehe ni xjiwang tapi cam gatai hahhaa

    ReplyDelete
  2. hahaha..apa salahnya menggatai kat blog sekali sekala..ekekekeke ;p

    ReplyDelete
  3. xphm.. hagemaru tu katun or orang.. hoho org tua cam sy ni mmg xphm apa dah :P

    Latest Post : Bila Kawan Jadi Artis

    ReplyDelete
  4. lala - hagemaru bes kan?hehe

    tupai - ekekee..'hagemaru' tu orang..hihi

    ReplyDelete
  5. bertuah nye hagemaru awak tu tahu tak? hehehehe

    saya plak suke monyet saya tuh..
    dan saya tahu monyet saya tuh tak suke saya.. hakhakhakhak..
    sedey tahu tak?
    huhuhuhu =(

    ReplyDelete
  6. ain - nak apa??hehe

    oya - hehe..hagemaru memang comel.. =)

    nichkun - oohhh..sedihnyee..takpe2..cari monyet lain..okei?hehe

    ReplyDelete
  7. he he.... gatai2 manja..... i like!!!! nie orang panggey mahu tapi malu.....

    ReplyDelete
  8. suke hagemaru..
    haha..sengal giler..
    :D

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. s.o.f.i.a - ekekkeee..cikbelog kan memang pemalu orangnye..hekhekk ;p


    arief - hikhikk..sape tak suka hagemaru yang chumel..ekeke

    ReplyDelete
  11. saya jugak suka tengok hagemaru..lawaknya ada yang kadang2 tak tercapai dek akal..mmg happy la tengok citer die..yang moody terus ceria:)

    ReplyDelete
  12. tapi kita suka ninja boy!hehehehe

    ReplyDelete
  13. huhu! suka hagemaru yg kedekut tu jgk!

    ekeke

    ReplyDelete
  14. pinky - hehe trimass

    farah - hagemaru memang bes..yang paling tak leh blah sekali sifat kedekut hagemaru n family..ehe

    syida - hehe ninja boy pon bes jugakk..sHinBAy..eke ntah betul ke tak eja nama tuh..ehee

    Lin - dia memang kedekut.ehee

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+