buffered earnings lagik

www.tips-fb.com
salam u ols =)


baiklah u ols sekalian, cikbelog sekadar nak berkongsi rasa gumbira di hati..hehe..hari ni cikbelog dengan rajinnya menjenguk ke akaun nuffnang cikbelog. Rasa gembira mula bercambah bila melihat terdapat 3 buffered earnings yang sedang running di blog saya..he..he..he..



Iklan tersebut ialah Kiwi Shine LB, AXE Deodrant LB dan yang latest ialah Tourism Malaysia LB..terima kasih inchik nuffnang yang encem sebab sayangkan cikbelog. Cikbelog juga sayangkan Nuffnang. Kamu bagaimana? ewahh ! beriklan pulekk..ehe






seee! kecik macam kuman je gambo nieh..hehe


baiklah rakan-rakan..silalah rajin mengklik iklan2 yang sedang running itu. Apa salahnya berbakti dan menderma di bulan Syaaban ini..hikhik..



Setakat ini, cikbelog baru sahaja mengumpul 4 BE dari nuffnang..Digi Prepaid Live Tour 2010 LB dah pun menjadi metered earnings sejak bekurun yang lalu.


31 Julai - 6 Ogos




aha ! itu pulak analitik blog saya..see..paling ramai pun 298 pada 31 Julai 2010..hehehe. Penutup bagi bulan Julai, sebab tu ramai kowt. Uniques visit cikbelog tak penah cecah 300 lagik..agak2 mampu ke nak cecah 300? kalau gempak macam blog otai2 tak pe gakkan? haha..entry pun entah apa2 saya nieh.. wink3.. (n_n)




huishh ramai gak yang menjenguknye..hekhek..ada yang datang dari Jerman, Jepun, U.s..isk2 terharu...cikbelog percaya tu semua bloggers Malaysia yang stadi kat luar negara yang datang menjenguk belog ini.. mungkin*



akhir kata, terima kasih sangat-sangat kat kau orang yang sudi menjenguk blog dunspeakme.blogspot.com . Cikbelog sayang korang la weyh!! seronok jugak berbelog ni kan..buleh topup kawan, topup duit yang kering, topup pengalaman dan pembacaan.



kepada kamu yang masih baru dalam dunia blog, selamat berblog.. Cikbelog pon baru jugak sebenarnye..hehe..Berbelog la kamu dengan cara sendiri, jangan carik gaduh. Amalkan sikap positif, jangan saling kutuk-mengutuk antara bloggers, okei ? Tapi awas ! pastikan kau orang tahu beza antara kutuk, kritik, dan nasihat . =)

















majulah bloggers demi Malaysia Tanah Airku !












terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

24 comments:

  1. >>___<<


    hahahhahah
    esok2 sampai ler 300 tuh
    weeee

    ReplyDelete
  2. Frodo - aminnn..moga2 makbul le kata2 ko..hehee

    ReplyDelete
  3. Hariz - trimass =)


    KF - hahaha..biasalah..budak baru belajo..tak reti nak besarkan pic2 tu..ekeke


    duniakuabstrak - alahai 1 juta??haha dapat yang ciput ni pon dah Alhamdulillah..hikhikk

    ReplyDelete
  4. blog saya walaupun dah lama tapi tak penah gak cecah 300..

    ReplyDelete
  5. taniah dpt byk be... tang dier punyer unique tuh yg takble tahan....ehehhehehe.... tp itu semua usaha kan? keep it up!!

    ReplyDelete
  6. wahhh.... bestnye...

    tahniah... hehe

    ReplyDelete
  7. me laie teruk.... langsung tak nah dapat BE... sedey nyer!!!

    ReplyDelete
  8. tahniah...

    tapi an..ktenye xder pon..huhu..xpnah ader earning..nper ekh..?cmner erk..?ajoo bleyh..?


    sharing is caring =)

    ReplyDelete
  9. kayo la ang nanti.. buleh beli dua tiga bijik laptop la jawab ye..hehe

    ReplyDelete
  10. patut le nampak senyum je dari semalam...

    ReplyDelete
  11. pearl apple - hehe trima kasih =)

    noor afzan - kita sama2 usha biar cecah 300 ye..hihi

    ieqa - ieqa pun buleh dapat, rajin2 blogwalking yea =)

    akuzle - tq =)


    sugar2kapas- alhamdulillah =)

    ain- tq ain =)


    sofia - pasti akan tiba waktu itu..hehe

    ReplyDelete
  12. arisa - tenkiu.. =) arisa buh cpc advs atau apa ? klu nak dapat income, pastikan buh cpc advs

    tapak kaki - ahahaaa..insyaAllah..ekeke


    Tehr - hehe nampak ek cikbelog tersenyum2..hehee

    ReplyDelete
  13. cantiknye blog cik belog..suke sy melihat..

    ReplyDelete
  14. rimieilya - tenkiu =) biasa2 saja :)

    ReplyDelete
  15. salam cikbelog
    hehe tahniah pasal BE tu hehe

    trafik tu macam trafik aku je ekekee, kekadang je spike..

    ReplyDelete
  16. Padin - terima kasih sebab sumbangkan trafik untuk cikbelog..hikhikk

    ReplyDelete
  17. camna nak main nuffnag ni ek??
    x pandai la...
    saya baru sangat lagi berbelog ni...

    ReplyDelete
  18. jari berbicara- pastikan kamu bukak akaun nuffnang dan pilih iklan cpc global dan klik2 iklan di blog rakan2 ;)

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+