saya yang kelaparan

www.tips-fb.com
salam u ols ;)



mood : Lapar



baiklah u ols sekalian..saya sekarang berada dalam mood kelaparan dan sangat teringin nak makan ini :




nasi putih





telur masin





sup daging





sambal



warghhh ! saya teringin sangat nak makan nasi putih dan sup daging dan telur masin diikuti dengan sambal yang pedas - pedas lagi mengancam itu..sodapnyee!





















kredit kepada inChik Google untuk gambar-gambar di atas. =)









siyes, saya memang lapar sup daging sekarang nieh!!











terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

25 comments:

  1. arggghhh!!! nafsu makan ku telah goyah.....!!!

    ReplyDelete
  2. waa..mang sdap la gbungan sume ni. nyum2.. =)

    ReplyDelete
  3. kombinasi tu mmbuat saya teringin nak makan jugakkkk

    ReplyDelete
  4. haha telur rasa dirinya terlalu pemes. :DD


    meleleh lah cikbelog elmo tgk sup daging tuh. -_-"



    oh btw, hai ! me elmo ok. :)

    ReplyDelete
  5. salam kunjungan balas cik belog..makasih ziarah blog akak.akak link yer...

    ReplyDelete
  6. sodap eh..adehai..nak tempe masak kicap x?hehehe

    ReplyDelete
  7. wah..sedp tue..mkn sampai kenyang...;)

    ReplyDelete
  8. kenapa mesti ko sebut makanan yg sedap2..
    gggrrr

    ReplyDelete
  9. tiba2 teringin nak makan telur masin..huhu

    ReplyDelete
  10. pehhh terbayekkk lauk2 dia...

    ReplyDelete
  11. erkk... laparrrrr..........


    suke telur masin!! hehe

    ReplyDelete
  12. nampaknya semua yang mengomen telah kelaparan..hehe

    ReplyDelete
  13. oh tidak!!! telur masin, mai peberet.lapar lak aih nengok gambar makanan ni.

    ReplyDelete
  14. wow..makan..sedapnya..jangan la buat orang len lapar sama..huhu

    ReplyDelete
  15. bulan puasa jangan buat entri macam ni. kurus puasa

    ReplyDelete
  16. adam - sebab bukan bulan pose la wt entry camnieh..hehe lagipun tetiba ngidam nak makan mende tuh dan saja nak share kat blog kesayangan =)

    ReplyDelete
  17. sedapnyer semua yang dia atas...pandainyer kombinasi laok nie...nanti sis nak tryyyy...ekeke

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+