nota cinta - episod 3 ( akhir), jum berchenta ! ;)

www.tips-fb.com
salam u ols ;)


Alhamdulillah, akhirnya abes gak cite nota cinta- coffee mate nie..kalau le panjang lagi episodnye, konpem aku akan putus hubungan ngan cite nie..


aku suka la cite nie..shuweet gitue...


well, sebagai manusia, memang kita saling memerlukan antara satu sama lain..hidup takkan lengkap tanpa lelaki mahupun perempuan.


walaupon kadang2 aku berfikiran, lelaki ni agak membebankan kaum pompuan ngan kegatalan mereka yang nak kawen ramai walaupon hakikatnye mereka memang tak mampu, tapi aku tahu, perkara2 camni la mewarna-warnikan lagi hidup kita, yea tak?


kesimpulannya, cewah, siap ada kesimpulan lagikk...hikkk..aku suka seri dan laki tu...apa namanya..ntah la ..aku lupa sebab aku selalu panggil dia "cute guy"..hakhakk..kenapa cute yea? sebab dia nampak cute tapi tak hensem..erk? ya, itu pendapat aku..hikkk..


jum layan nota cinta, episod akhir (*_*), cinta itu ada cuma kita perlu menyemarakkannya. ;) saya suka berchenta! ;p






video
nota cinta episod 3 (akhir)




dulu saya tak pecaya cinta lelaki dan wanita..

saya benci cinta

tapi..

sejak minum coffee mate

dan tengok cite nieh

saya rasa...YA,Cinta itu ada!

-iklan semata2 ;p -




MyEm0.Com

terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

2 comments:

sila senyum sebelom komen +__+