Lelaki Malaysia tak romantik ?

www.tips-fb.com

salam u ols sekalian alam ;)


hye3 u ols..setuju tak kalau saya mengatakan bahawa lelaki Malaysia tak romantik? ngehngehngehh


u ols, sekali lagi, malam ni mood saya berada dalam keadaan menggedik secara berhemah..hikkk


u ols penah dilamar? lam bahasa mat saleh, propose..paham? apa? tak paham? camni, propose ialah lamaran, jadi, soalan saya, penahkah u ols dilamar atau melamar?


kalau belom, meh saya nk tunjuk satu video kat u ols..bagi lelakiss di luar sana, yang ngah pk camne cara nak lamar aweks, ha boleh jadikan video ni sebagai satu panduan ya..sebab i ols tahu, lelaki Malaysia nie tak romantika sangat, so, u ols iaitu lelakiss sekalian, u ols sila jadikan video ni sebagai panduan untuk melamar aweks korang yea..ngeee~


bagi perempuan yang belom dilamar, korang suwoh pakwe korang lamar korang cam lam video nie eh, kalau diorang berani wat camni, korang rakam then uplod kat utube..hikk..bukan apa, lelaki Malaysia nie, tak ramai yang romantikkannnn..jadik, agak susah la nak jumpa cam lam video nih..u ols tengok yea.. ;)






video
agak2 ade tak lelaki Malaysia yang wat camni?



amacam? syok tak kalau u ols dilamar camni? terharu kan? wakakaa..kaum lelaki memang takkan paham kaum pompuan yang memang sentiasa ingikan kejutan! wahhhh gitue! ;D



eh, btw, sory ya, hari dan semalam tak sempat nak BW..malam nie saya akan melawat belog2 kamo sekalian ya! boi boii :D






MyEm0.Com

terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

4 comments:

  1. wahhh.. mang best gilerr r.. hehehe

    terharu bangat kalau ada yg buat mcm nie.. kikikiki... ^__^

    ReplyDelete
  2. memang best...romantic gilews~


    http://airfood.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wahhhh.. bestnye. nak jugak kene propose sebegitu.
    sy pnh kene propose. tu pn dgn org yg sy suka.. ahaks. mmg x romantik pn. ish.. x suke.. at last taw dia propose main2 jek.. whatthetuttttt....

    ReplyDelete
  4. aein,syukie,nazira ::


    u olss..klau la ade laki camtu yg propose cikbelog, konpom cikbelog ajak beliau jumpa tok kadi tang tu jugakkk

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+