tamat sudah cuti raya

www.tips-fb.com

salam u ols :)




hye3..dah lama tak update blog nie..bukan sengaja tak nak update, bukan jugak sebab beraya sakan, bukan jugak sebab aku sebok2 dengan kes pembunuhan misteri Datuk Sosilawati Lawiya..bukan..bukan dan bukan disebabkan oleh hal itu yea adik-adik, abang-abang, pak cik, mak cik dan kakak-kakak sekalian alam.



tapi, aku tak update blog sebab tak nak berebut laptop dengan adik aku..saya kan kakak yang baik..kakak yang selalu bertolak ansuran dengan adik-adik..maka, saya harus memberi peluang kepada mereka untuk menggunakan laptop saya sebaik mungkin sebelum saya berangkat esok pagi..hekhek..baikkan saya ? (",)






camne ngan raya kau orang ? meriah ? buat pintu umah terbuka tak ? banyak tak dapat duit raya ? duit raya saya lagi 30 hengget nak cukup 100..ade sape2 yang sudi cukupkan 100 tak ?kalau ada yang bermurah hati nurani nak cukupkan 100, sila tinggalkan pesanan di ruangan komen ya..hanya Allah yang mampu membalas jasa anda semua..ngee~ :)







esok, saya akan bertolak pulang ke KL pulak..ada sape2 nak tumpang tak ? tambang tak mahal, 20 hengget sorang jerk..harga kekawan je tu..harap-harap jalan tak jem strawberi mahupun jem tart nenas ataupun jem kaya, kacang dan segala bagai jem yang terdapat di Malaysia. Tak larat duk lam kereta lama-lama walaupun bukan aku yang drive.







baiklah, esimen tak siap lagi. Hari Ahad konpem aku tak tido sebab nak siapkan dua esimen yang perlu dihantar pada hari Isnin..Pastu nak kena pegi berkhemah pulak..kalau perlu pilih antara bkhemah atau cuci jamban, konpem-konpem aku sanggup cuci jamban.







justeru adik-adik, abang-abang, kakak-kakak, pak cik mak cik sekalian, bila esimen saya bertimbun tinggi ibarat tingginya longgokan sampah sarap, maka, tak dapatlah saya skodeng belog kamu semua sekerap yang mungkin ya. jadi, kalau kamu rindu saya, kamu jangan lupa tinggalkan jejak di shoutbox atau di ruangan komen ya . (-.-")








Bila keadaan saya dah stabil, saya akan skodeng belog kamu semuaaaa..! janji :)







jum layan gambar kucing nie..comel !


selamat hari raya :)

jangan lupa ganti pose ! ;p











terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

13 comments:

  1. dah selesai bercuti raya?
    selamat bertugas :)

    ReplyDelete
  2. hehe rindu cikbelog, ahaks..
    bertugas hapa Sop, budak sekolah lagi ni ekekee

    LARIKKKK

    ReplyDelete
  3. ish dtg jap.. nk tangkap ladybird ngeeeeeee

    ReplyDelete
  4. gnesop - ya, dah selesai..esok mula bertugas sebagai pelajar..hekhekk


    padin - rindu padin gak..ngeh3. uikk..bukan dak skolah dah..wekkk..!hahahaa


    uruchimaru - selamat jugak yaa :D


    ferra - ha tgkp semua yaa..ngee

    ReplyDelete
  5. bila dah abeh cuti rasa malas nk buat apa2 pon

    huh

    ReplyDelete
  6. selamat bekerja semula.. *malas nye... kan kan kan.hehe

    ReplyDelete
  7. dapat makan jam tak tadi?sedap?hee.

    ReplyDelete
  8. Kejap je Rasanya, harap sempat jumpa ramadan dan shawal yang akan datang

    ReplyDelete
  9. gadis - tula..cam malas je nak masuk opis..malas nak blaja..semua malas..hehe


    katakila- selamat bekeja :)


    cikshiqa - yeaaa..malas yang amat! hoo


    akufobia - dapat gak..berkilo2 jem..hehe


    pencacai alim - bro, jgn benci2..keja tu rezeki..heee


    padin - apa tu? tak paham..hekksss


    dnobiz - insyaAllah :)

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+