soalan untuk sayangness ( followers) dan pengunjung dunspeakme.blogspot

www.tips-fb.com

salam u ols :)


hye3 kamu sekalian alam ! :)



sehat tak ? harap kau orang sehat2 selalu lah yea..btw, cuaca sekarang memang sangat tak menentu..macam kat cini , kejap panas, kejap mendung pastu ujan..bila ujan je memang aku pikir nak tidur pastu esimen plak asyik tangguh dari sehari ke sehari..hehee..student contoh memang camni kan.... ;p



baiklah, suara cikbelog masih lagi sengau-sengau ayu memandangkan selsema tak baik lagi . Alhamdulillah, batuk dah makin okei..syok juga suara camnie. Rasa comel camne ntah ..wakkakaka..! anda rasa menyampah dengan statement saya ? jika ya, sila angkat hidung dan katakan ya !! jika tidak, sila turungkan hidung sambil berkata TIDAAKKKK ! dengan suara yang sengau..hekhekk ;p


okei, dah cukup dah set induksi. Sekarang kita teruskan dengan langkah 1 bagi sesi pengajaran dan pembelajaran yea adik-adik. Camni al-kesahnya, cikbelog nak tanya kamu semua beberapa soalan ..Boleh tak kamu semua menjawab soalan cikbelog dengan jujur dan benar melainkan yang benar-benar belaka..buleh???





itu sajork soalan-soalan kreatif dan kritis dari saya. Diharap kamu semua sudi la ringkan jari untuk menaip jawapan kepada soalan-soalan ini di ruangan komen. Cikbelog tanya ni pun setelah mendapat teguran daripada kawan cikbelog yang kacak. Beliau cakap, beliau tak selesa ngan layout cikbelog ni..jadi, kalau majoriti bagitau yang layout cikbelog ini agak berat untuk diloading atau tak sesuai ke atau tak bes ke apa ke ke kera, cikbelog akan amix inisiatif la untuk tukar layout. :)






bukan ke berubah ke arah sesuatu yang lebih baik itu sangat afdal ?? hehee..




neway, tenkiu kepada blogger firdaus sebab bagi komen bernas pada cikbelog ya :). Jadi, kepada rakan-rakan blogger yang lain, kalau anda rasa cikbelog perlu buat penambahbaikkan pada blog ni, boleh la bagitau cikbelog ya :). trimasss :D







terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

10 comments:

  1. fafau raser ok jer=)
    http://couplezinblacxx.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. tadak apa yang kurang.........

    i'm lovin it!!!!

    ReplyDelete
  3. Cik BElog....Cik Qiqi rase okay je...satu2 nye belog yg mesra mate ialah belog CIk Belog..so jangan2 gatai tukar..keh3... i like ur layout...lady2bird tu tak kacau pon mate qiqi...heehehe

    So Jangan tukar tau..hehehehe

    ReplyDelete
  4. aipp..aipp..hehehe..

    ok.folo majoriti..kalau yg mngomen tu juz singgah..xde mknenye..tnye yg hari2 lepak kat blog cik belog..

    xde masalah ngn layout..cuma look cm simple..im ok je cik belog..peace!

    mesra mate?of coz lh..nmpk x terlalu sempit..x terlalu cucuk mata..n xde ape yg kurang pun..

    ladybird xde pun yg ggu..hehehe..juz komen k..makasih tw..

    psst>x semua blogger akan amik peduli kata2 folower..u r de best..keep it up!

    ReplyDelete
  5. cantikla..xpyh ubah pape dah :)

    ReplyDelete
  6. Jawapan saya :

    Rasa Okay jew, comel jew tengok..
    tak mendatangkan masalah pun..

    ReplyDelete
  7. cikbelog
    aku tak rasa ada apa2 masalah kat blog ni, dari segi layout dan ladybird tak mengganggu apa2..

    da ok dah ni, hehe chaiyok2

    ReplyDelete
  8. trimass atas respon kamu semua ya. kalau semua rasa ok, cikbelog tak tukar la layout ni. Lagipun, wat masa sekarang, cikbelog sangat suka ngan layout nie..hehe..

    tenkiu ya fiq sebab sudi bagi pendapat. Kalau ada apa-apa yang tak ok ngan blog cikbelog ni, fiq atau kekawan bloggers yang lain leh la bgtau cikbelog ya :)

    trimasss~ ♥

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+