Senarai blog untuk blog tutorial

www.tips-fb.com
salam u ols ;)


Hye2..Malam ni dengan rajinnya cikbelog nak senaraikan beberapa belog yang leh u ols semua rujuk if u ols nak wat perubahan pada blog u ols. Cikbelog tak pandai wat tutorial, jadi cikbelog senaraikan ajelah yea beberapa belog yang korang leh jadikan rujukan untuk edit blog korang ;).




klik untox bagi jelas-sejelasnya ;)



Berikut merupakan senarai blog yang korang leh rujuk ya ;)


Okei, sebarang pertanyaan bolehlah ditanya dan korang leh tinggalkan petanyaan tu di ruangan komen..




enjoy :]




sekarang cikbelog jarang on9 coz jarang leh guna lappy..malas aku nak berebut ngan bebudak nieh ..maklumlah..ai kan matang..hekhekkk ;p






Photobucket

terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

15 comments:

  1. malas nak tengok diorang berebut. so, ai konker lappy. matang jugak kan? hahaha

    ReplyDelete
  2. hohoh thx2 ;D
    bertambah lgi blog utk ak visit for tutorial XD

    ReplyDelete
  3. @cik @!en ahahhaa bijak gak cara ain tu..hahaha ;)

    ReplyDelete
  4. hehehe.. siannye kene tggu giliran.. :D

    ReplyDelete
  5. Ntahle..skrg mcm xde mood je nk tkr ape2
    tp still nk kne gna gk utk mase dpn kan..

    ReplyDelete
  6. @nana cHan sesama..semoga memberi manfaat kepada kamu ;)

    ReplyDelete
  7. @Al ha ah..so, kalau nak tutorial leh la refer sini ya ;)

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+