cerita hantu dan hujan renyai-renyai

www.tips-fb.com

salam



ah..cite hantu lagi
aku tak tahu nape banyak sangat cite hantu sekarang ni
okei fine..hujan pulak..


apekah??
aku lapo la wehh
woowwoo~~
taqowt plak nak pi dapur


fine..cite hantu melayu memang la tak taqowt sangat
tapi bagi spesis penakowt cam aku nie
antu jepun ke siam ke melayu ke tamil ke
aku tetap taqowt gak


haishh
bebudak nie lah..nape suka sangat nengok cite antu
nanti aku bekedip-kedip mata tak leh tido
korang nyenyak da sampai ke bulan
aigooo~~ (-.-")





psstt : siyes! banyak sangat cite hantu kat telebisyen skang nieh..huh!







Photobucket

terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

30 comments:

  1. cerita je... klu mcm sy nie ha boleh nampak... macam mana lak tu... gagagaga... :P

    ReplyDelete
  2. anggap jaa hantu tuh mcm teletubbies,, sure tak takott HAHA

    ReplyDelete
  3. huhu.
    rosak otak dak2 melayu sbb tak abis2 cerita hantu jek kuo...
    *pdahal kiter ni penakut gak..kihkihkih :P*

    ReplyDelete
  4. hahaha.... comel sangat tu... silap2 boleh wat teman tido malam... :P

    ReplyDelete
  5. kite takut gak hantu melayu & indon compare hantu negara lain...sbb races tu kowt

    ReplyDelete
  6. saka jentayu.paling terbaru.malam td.ngerii~

    ReplyDelete
  7. cikbelog xperasan ke masa type entry tu, hantu de kat belakang???

    ReplyDelete
  8. @AIRA IRANA aha! bahayanya leh nampak benda tu..heee

    ReplyDelete
  9. @saff'sWords haha okei gak tu kan..hadoi mau seminggu nak ilang tentang antu nieh.,hee

    ReplyDelete
  10. @cik QasehThya hehe nak2 lagi kalu da jenis penakowt cam cikbelog nie..makin menjadi2 la prangai penakowt..hehe

    ReplyDelete
  11. @mahira oya ha betul tu..seramnye lebih siket.hee

    ReplyDelete
  12. @cikebum erk nama pown da taqot..cikbelog tgk cite kum kum..heee

    ReplyDelete
  13. @padin eii padin saje je eh! hehehehe ;p

    ReplyDelete
  14. @AIRA IRANA erkk...x sanggup i nak jadikan beliau teman tdow malam..scary woo...~klu shantex pun xmau gak selagi beliau benama hantu..haha

    ReplyDelete
  15. @Anip™ ketakutan tak mengira usia.hahaha ;p

    ReplyDelete
  16. betul2,,sje je nk rosakkan fikiran bdk2 :)

    ReplyDelete
  17. kalau tengok cerita hantu, eny tengok melalui celah2 jari :p

    ReplyDelete
  18. @twinkle twinkle hehe tu la pasal..bebudak suka tengok cite camnieh..heee

    ReplyDelete
  19. ish.. tak suka la citer2 hantu nieh.
    menyusahkan mak ayah bila anak2 jd penakot.
    adoyai...

    ReplyDelete
  20. @cik @!en aha betul tu ain..nak2 lagi sampai ketua jadi penakot..cam cikbelog ni ha! hahaa

    ReplyDelete
  21. jaga2 tu cikbelog
    ada hantu bawah keyboard
    cuba ko jenguk
    hiiiiiyaaaaaaaa

    ReplyDelete
  22. @tehr warghhh..[pengsan..hakhakk ;p]

    ReplyDelete
  23. cite hantu la best...
    serrraaamm..hehe


    pastu time nak tido malam mula lah pandang kiri kanan, atas bawah. kot2 tibe2 kuar hantu kat celah2 mane.. haha

    ReplyDelete
  24. tak semua hantu menyeramkan, hehehehe....

    ReplyDelete
  25. @Puteri Iqa Izyan aha betul tu..pastu nyorok lam selimut..hahaha

    ReplyDelete
  26. @Usop tapi bagi cikbelog, semuanya menakutkan.hehe

    ReplyDelete
  27. tak suka tengok cite hantu?cite kelar2 suka tak? selalunya peminat cite hantu tetap akan tengok cite hantu walaupun just tutp mata dgn bantal haha

    ReplyDelete
  28. @tengkorakemas haha ada keinginan nak tengok tapi tak berani nak tengok..camne tuh?hehee

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+