cinta itu komunikasi

www.tips-fb.com
cinta itu komunikasi






awak..
saya nak sangat call awak
tapi saya tak tahu nak sembang apa dengan awak


awak
saya nak sangat mesej awak
hari-hari saya nak mesej awak
tapi
saya tak tahu
nak tanya apa kat awak



awak..
kalau saya cakap saya rindu awak
mesti awak gelak-gelak sambil lompat katak !


tapi sebenarnya
saya memang rindu awak
tapi
saya tak tahu
macam mana nak bagitahu awak









psssttt : The hardest thing to do is watch the one you love, love someone else.




terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

26 comments:

  1. call ja, buat2 salah nombor..... he he....

    ReplyDelete
  2. hhehehe..jiwang gak cik belog..hehehhe

    luahkn aje...nnt tlepas..keh3333333

    ReplyDelete
  3. alahai comelnya ayat2 ni... :)

    ReplyDelete
  4. erkkk cikbelog... kau merindukan orang lain sedangkan aku merinduimu? kah kah kah,

    ReplyDelete
  5. fndrocka - haha cair ke ;p

    sofia- okei gak tu kan, wat2 salah nombor..sah2 dia kata cikbelog ni sawan tetiba salah nombor..ekekke

    cikqiqi - haishh..malu nak luahkan..hehehe


    hantwo - hek3..mekasihh ;D


    padin - hahaha sowie la dear..esok cikbelog rindu-rinduan kat padin lak ek..hehehe

    ReplyDelete
  6. ceh.. esok je ke, hari2 lain?..

    ReplyDelete
  7. padin - esok dan hari-hari akan datang..xleh lebih2..kang cikbelog kena marah ngan hana zaty kang..tetttttt..!!ekeke ;p

    ReplyDelete
  8. keh keh keh, hana zaty marah, kite marah dia balik, miahahahaa..

    ReplyDelete
  9. ha ha.... cuba tepon pastu kata NI AWAK KAN???? HA, NASEB BEK AWAK.... SAYA INGAT SALAH NO TADI.... DAH LAMA KAN AWAK PAKAI NO NI????

    ha ha..... sah kena lempang lelaju.....

    ReplyDelete
  10. hehee try bg msg mcm ni..

    "simcard anda telah memenangi seghibu hingget. Sila hubungi no ini semula untuk proses bank in" (mcm msg yg biase kita dpt arini)

    *Tp hidup ni kdg² bukan tuk diri sendiri je, tp jugak tuk tengok org yg kita syg bahgie, even dia dgn org lain. (dpt ayt power ni dlm tv cina semalam ;D)

    ReplyDelete
  11. padin - amboi3..berani yea nak marah2 hana..nanti hana merajuk ngan padin, cikbelog tak mau tolong..ekekeke ;p

    ReplyDelete
  12. sofia - bernas gak idea tuh..nanti cikbelog nak try..tak salah wat sengal macam tu sekali sekala..ekekkee


    aqib - cikbelog pun tak tau..hurmm :(


    yousuf - cikbelog suka ayat power tu! hehehe ;)


    darkbatman - u r rite :)

    ReplyDelete
  13. terima kasih kerana menyukainya walaupun diKOPIPES hee

    ReplyDelete
  14. alahai...
    dah lama aku tak baca ayat2 cinta cam ni
    rasa macam nak bercinta la pulak
    ...kat mana nak cari sorang 'awak' ya?

    ReplyDelete
  15. hihihi.. camne kalau kawan ngn die..
    xdela rindu sgt :)
    susah jugak ek kalau kite suke org.. x reti nak bagitahu camne.. hntr surat leh? tp jgn bagitahu sape.. kih3x..

    ReplyDelete
  16. teh r - hehe walaupun dah kawen, masih boleh bercinta kan? bercinta dengan pasangan masing-masing..eh, tehr dah kawen ke ek?hehehe hmm..nak cari seorang 'awak' kat mana2 pon boleh kot..hikhikss ;p



    ladybird - hmm tu la pasal..kalau nk hantar surat, saya tak tahu alamat dia.heee :)

    ReplyDelete
  17. pergh..jiwang karat gak lu nie erk

    ReplyDelete
  18. one2paii - agak jiwang karat berkarat-karat gak r..hehehe ;p

    ReplyDelete
  19. so sweet..tp betul..penah rasa camtu..huhu

    tp better luahkan..kalau tak menyesal like me..huk2..

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+