Gigitan asmara bukan sebarang gigitan..mahu coba ?

www.tips-fb.com
Salam :)


Hati - hati dengan gigitan asrama. Jika tidak diri sendiri yang merana.


AUCKLAND: Seorang wanita dilapor separuh lumpuh selepas mengalami serangan sakit jantung akibat gigitan asmara yang dilakukan kekasihnya.

Kejadian itu dikatakan yang pertama seumpamanya pernah dilaporkan.

Wanita yang yang tidak disebutkan namanya, dimasukkan ke hospital di Auckland selepas tidak dapat menggerakkan tangan kirinya selepas kejadian itu.

Doktor mengesyaki dia diserang sakit jantung tetapi pada mulanya tidak dapat mengesan puncanya.


Mereka kemudian mendapati kesan gigitan asmara pada bahagian kanan lehernya. Di bawah kesan itu, mereka menemui punca serangan sakit jantung berkenaan - kerosakan pada pembuluh darah pembentukan darah beku akibat gigitan asmara itu.


Darah beku itu kemudian mengalir ke jantung mangsa, menyebabkan dia mengalami strok. - DM
Sumber : myMetro



Hadoi. Macam-macam yang berlaku sekarang ni. Hati-hati ajelah ya. Bagi mereka yang tak kahwin lagi, tak payah gatal-gatal nak try gigitan asmara. Kang terberanak susah pulak. Mula la nak terbuang merata-rata. Orang kampung panggil gigitan asmara as lovebite. Takyah buat muka nerd tak paham istilah pulak..



tersalah meluahkan cinta, buncit perut lah jawabnya





p/s : aku syak beliau kena gigit dengan vampire; edward cullen
terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

33 comments:

  1. walaweyh! ko jgn try yana..ahaks

    ReplyDelete
  2. lol;D smpai skit jantung naa..
    ok pesanan untuk semua, jangan cuba2.. haha

    ReplyDelete
  3. kah kah kah kah! dasat gila wehh.. tsk tsk tsk

    ReplyDelete
  4. hahha..tu belum kene gigitan telor hahahaa

    ReplyDelete
  5. wohhhhhooo bahaya tuh..ganas sgt kot..erkk!

    ReplyDelete
  6. erk... hehe...so insap2 le pada yg belum kawin..yg dah kawin, wat le stail lain lak..haha

    ReplyDelete
  7. hahaa..best lak quote tu, 'tersalah meluahkan cinta, buncit perut lah jawabnya'

    hati-hati :)

    ReplyDelete
  8. ha. leha ada baca tadi dekat metro dan kosmo . hehehe. tak sngka pulak ia boleh membawa kepada strok. huhuhuhu.

    ReplyDelete
  9. wahai segala anak dan cucu
    dengar nasihat dari datukmu
    gigitan asmara kalau begitu
    usah dicoba secara melulu

    bahaya... bahaya...

    ReplyDelete
  10. cik belog..i pn syak dr edward gk...auwww~ haha

    ReplyDelete
  11. perggghhh..bahaya gigitan asrama ni..eh..asmara

    ReplyDelete
  12. sebab tu jangan gigit sebarangan bahaya tu haha

    ReplyDelete
  13. hahaha..tersalah meluahkan cinta perut buncit la gamaknye :P

    lawak kott. XD

    ReplyDelete
  14. haha!! macam2 lah..
    kita yg tak kawin kena buat cara tak kawin..
    jgn nak menggatal cuba lak. :D

    ReplyDelete
  15. uish jangan sesekali mencuba ok..

    ReplyDelete
  16. patutla pokcik gigit orang tu terus kena strok heheheh..

    ReplyDelete
  17. gigitan asmara ni same maksud ngan lagu bisikan asmara dato siti ke?

    ReplyDelete
  18. ini sakit jantung sbb len jgk kot ni.eksaited sgt kne lovebite smpi skt jantung pn blh jd ni. :P

    ReplyDelete
  19. ingat ape lah...gigitan ini salunya lepas kawen..

    ReplyDelete
  20. ni dorg pnggil lovebite eh? o.O
    mcm killerbite jer
    hahaha

    ReplyDelete
  21. hehehe.. zaman sekarang ni, kalau pegang bantal pun boleh sakit.. sakit nak tidur.. macam2 hal lah kan..

    ReplyDelete
  22. Salam new blogger

    nice blog...hehehe

    jom singgah blog saya

    http://zubir5588.blogspot.com
    \segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

    ReplyDelete
  23. sape yg blom nikah jgn gatal2 nak buat . (:

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+