Jom usha page atau group yang lawak kat Facebook

www.tips-fb.com
Hahahhaaahhaahakkk. Okei sangat lawak. Gelak mengekek-ngekek aku depan laptop bila baca group merapu kat Facebook. Macam-macam tajuk diorang create. Contoh ek contohnya page "Ape ke gila budak nih, tersengih-sengih macam selipar koyak je" dan "Suka hati aku lah kalau hari2 nmpk muka aku online dlm FB..FB ko ker FB aku??". See. tajuk pun dah menggelikan pankreas aku. Macam mana aku tak tegelak.

Ada lagi nieh. "Memang Aku Buat Status ni untuk ko Like Pown". ntah papekan tajuknya. Page yang ni plak memang ramai orang like : "P balek ! pasal kamu la kaki awok jadi macamni." Dah cecah 9,303 dah orang yang like page ni. Dialog dalam muvie Hantu Kak Limah Balik Rumah tu memang lawak-lawak.

Okei, ada satu lagi group yang bes iaitu " ~tangan didada mata keatas~". Profile picture pon memang poyo habis lah! hahaha tengok ek tengokk nih





*profile picture group ~tangan didada mata ke atas~*
kahhkahh rasa macam nak lempang aje kan.haha


Ha ada lagi. Ada lagi nihh " Asal Aku Like Mesti Kau Like Jugak " dan "Kesiannya takde orang like". haha memang kreatiflah otak orang yang mencipta tajuk-tajuk ni. Kalau korang rajin dan suka benda-benda lawak macam ni, bolehlah korang search kat Facebook tajuk-tajuk merapu yang menyeronokkan nih. Nah, aku dah listkan kat korang . hehe gegeh nak listkan jugak kat blog.haha


Kalau hang berani, hang mai la sini dok cakap banyak apa aihh~
Kau diam Peah kau diam Peah
Hehe~(ketawa sopan)~
saya bosan main Facebook tapi saya main jugak
Soley-soley
Jangan asyik tekan like jew, comment la jgk
Tau nak mengata orang je, hek ehh~
sy sian tengok xde sape like status awak so saya like la hehee
Ko bajet Ko hot, Ko ingat aku nak takel !!

dan banyakkk lagii (:

Facebook bertambah bes bila dapat tag page yang merapu ni kat komen. Contoh macam nieh



ni kawan aku meroyan duk mengomen guna tajuk page yang giler2 tu


Akhir kata, majulah facebook untuk belia.hakhakk daripada create page untuk menjatuhkan umat dan bangsa , baik create page lawak-lawak macam ni. Boleh gak aku gelak guling-guling. Betambah awet muda gitu. ;p


Assalamualaikum, tak jawab dosa, kalau jawab bertambah pahala. daaaa~


terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

20 comments:

  1. hahaha ad gax nmpak page2 ni sume tp mlas nk join.. merapu2 je dorang ni.. tp group pling bnyak sume dri dialog kak limah.. penangan dshat btul!

    jemput singgah ANASAURUS :)

    ReplyDelete
  2. btol 2....lwk ar...mcm2 group ade...hehehe

    ReplyDelete
  3. haha.. macam2 ada.. tapi best gak tu.. hehe

    ReplyDelete
  4. ade perasan gak member2 kat fb tag page macam ni.. pelik gak mula2.. hehe

    ReplyDelete
  5. waalaikumsalam...
    wah... ko la rupanye admin bende2 tu... hoho

    ReplyDelete
  6. th xpe..semua saya nak like kalau boleh..macam2 laa fb ni diorg buat page

    ReplyDelete
  7. hehe...chybee dh xde FB dah sbb tak terlayan hiburan kt FB.

    ReplyDelete
  8. hehehe..itu laa..sampaikan page untuk blog apik pon ader orang taip..hahaha

    ReplyDelete
  9. @Ain Zulaikha memang lawak sangat2 tau ain. seronok main tulisan blue2 kaler nie.hehe

    ReplyDelete
  10. @Farhana Jafri dialog kak limah lawak2.tu yang sesuai jadi tajuk page ni.hehe

    ReplyDelete
  11. @marina anakcikbob iyup.benda2 ni sedang 'in' sekarang ni.hehhe

    ReplyDelete
  12. @cik @iEn memang bes. jom la join.hehe promote cikett..hehe

    ReplyDelete
  13. @Siti Safiyyah hehe sekarang benda ni jadi kegilaan.hehe

    ReplyDelete
  14. @Shamsuddin Amin haha tak de lah. tukang promote je.hehhee

    ReplyDelete
  15. @merahitujambu haha sama la. dalam sehari gigih gak cikbelog like sampai 50 page.hahaha

    ReplyDelete
  16. @Chybee hehehe chybee dah join twit ek :D

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+