teringin nak buat vlog walaupun muka tak hot, idea kering macam perigi buta

www.tips-fb.com
Salam eberibodi

Hai haiiii..

Mungkin dah terlambat untuk aku bercerita tentang kehebatan bebudak yang lahir tahun 1990 ++ ni, tapi aku nak cerita gak since aku pun tak tahu nak merapu apa kat belog ni kan..kehkeh..okei gelak kat diri sendiri sebab dah lama giler aku tak hupdate belog ni.


Konpom korang dah tengok vlog inianwarhadi dan matluthfi90 kan ? memang hebat sungguh diorang berkata-kata. idea tu banyak ibarat kapal terbang yang penuh serbuk koko lalu jatuh ke ladung gandum dan akhirnya jadilah koko krunchh.! sangat mencurah-curah idea diorang ni. memang tak kering gusi bila tengok diorang buat lawak.

Muka diorang yang comel amat ibarat chinese look tu sangatlah sweet. Mana tak syok nya tengok video diorang kalau dah diorang pun memang comel. kan ? eh korang comel ke hensem ha?





kalau korang, ada brani tak nak buat vlog ? cakap pumpang pumpangg depan lappy sesorang. buat gaya yang selamba badak. belakon sorang-sorang ibarat belakon 10 orang. boleh buat macam tu ?

Dan jangan sangka lelaki[s] je yang mampu buat vlog. pompuan pon boleh tau. *berbau unsur2 kejantinaan di situ ya.

Sapekah yang aku maksudkan itu ?oh pastinya maria elena is Greek Halen . aku suka dengar dia speking. fuhhh tekedek-kedek jugak aku nak paham apa yang dia cakap. Yang paling tak sangka maria elena ni gf kepada abang blogger terkenal iaitu Fatin Liyana.. cayalahhh..korang anak beranak memang cun dan besss..shuka aii nengok u ols. :))



sila jangan sawan bila tengok beliau yang cun ini.



aku tepikir jugak, adakah orang yang buat vlog ini spesis orang yang giler giler (bukan gila mental tapi perangai yang giler2, hepi go go power rangers), muka kering je bila buat lawak. Macam cikgu shida tu kan? selamber yang amat. kalau spesis pemalu ibarat pokok semalu macam aku ni memang takleh nya nak buat vlog camtu.


papepun, aku sangat enjoy dengan video2 diorang. bangga weh ada gak rakyat Malaysia yang berbakat besar camni. dah la otak pon bergeliga diorang nih. memang cayalahh. kalau korang tahu mana2 vlog yang bes macam diorang bertiga ni, sila bagi link kat aku eh. sekarang ni aku suka layan vlog plak.keh3..tapi tak bermakna aku curang dengan blogspot okei. ;p






notadagu : hepi yang amat dapat cuti seminggu! yippieeee
terima kasih daun keladi, lepas baca jangan lupa komen sekali yo ;]

14 comments:

  1. kalo nk wt vids, jgn lpe ajk wa ye..hahaha

    ReplyDelete
  2. mereka ni mmg da best lah,..

    ReplyDelete
  3. wah! bestnye dpt cuti seminggu. huhu.. *jelez2.. :P

    ReplyDelete
  4. malu nk buat vlog..tapi suke tgk anwar hadi..hahaha

    ReplyDelete
  5. cacing sokong cik belog wat vlog... kalo malu, cik belog pakai la topeng otomen.. pastu merapu je pape... kalo nak lagi sempoi cackap bahasa tambi... kompem meletup.. heeee

    ReplyDelete
  6. salam..
    idea kering cam perigi buta tak pe..
    jangan perigi cari timba..alahai..
    ermmm...cantik tuan blog lagi dari
    Maria Elena tu di mata saya..la la la

    ReplyDelete
  7. anwar hadi n luthfi tu mmg best giler kan..malu gak nk buat..suke menaip dr bercakap dpn camera..hehe

    ReplyDelete
  8. matlufti!!
    apsal la die cute sgt weh, huhu..

    buat je la cikbelog, ehehe :D

    ReplyDelete
  9. suka jgk tgk...hehehe...smpai senak perut...



    tuan blog bila nak buat ek...hehehe

    ReplyDelete
  10. kau buat la vlog kau juga ;D
    aku support kau weh
    hohoho

    ReplyDelete
  11. buat la.. kami menyokong anda!! hehe

    ReplyDelete

sila senyum sebelom komen +__+